Uray Derincespor Eskişehirspor maçının peşi sıra

TFF 3.Takım’da Eskişehirspor’u 3-2 mağlup fail Şehremaneti Derincespor’un ustalık direktörü İsmail Çokluk Akrobat, “Şampiyonlar Ligi kadar ayrımsız gruptayız. Rakibimizin gücünü biliyorduk. Maç gitti-geldi ama 3-2 kazanmasını bilinen” dedi.

TFF 3.Loda’bile 2022-2023 sezonu hafta sonu karşılaşmalarıyla başladı. 1.Grup’ta savaşım fail Şehremaneti Derincespor sahasında Eskişehirspor’u ağırladı. Ev sahibi takımın 3-2 kazandığı karşılaşmanın arkası sıra beceri direktör İsmail Cem Cambaz maçı değerlendirdi. Eskişehirspor Maharet Direktörü Cüneyt Biçer ise gelişigüzel açıklamada bulunmadı. Maçın ardından yengi sevinci taraftar ve futbolcularla paylaşan Cambaz, “Şampiyonlar Ligi gibi ayrımsız gruptayız”

“Şampiyonlar Ligi üzere aynı gruptayız”

Gruplarının zorluğundan bahseden Akrobat, “Çok sevinçli benzeri karşılaşma oldu. Yaklaşık 40 gündür yöre hazırlığımız vardı. Şampiyonlar Ligi üzere tıpkı gruptayız. Sezonun önce maçını oynadık. Eskişehirspor Türk futboluna bir nice aktör hediye fail yılların iri benzeri camiası. Eskişehir’in grubun dal sıralarında olacağını düşünüyorum. Onlarla oyalamak çok güzeldi. İki takımın de seyircili olması de çok sağlık verdi. Grubumuz çokça tahakküm. Gelişigüzel karşılaşma haddinden fazla ağır sıklet; geldi gittisi olan, 1-0, 2-1 kabilinden birkaç skorlu sevinçli oyunlar olacak. Çok ayrımlı galibiyetlerin olacağını düşünmüyorum. Dizge balya ve yoz şişman camialar; Eskişehir, Kargaşa, Mersin Ağacı, Kütahya, Elazığ kabil. Biz da Belediye Derincespor olarak muayyen hedefler doğrultusunda hem aktör tavlandırmak, yükseltmek hem de kentimizi yeryüzü gür şekilde açıklamak istiyoruz. Sabık sene ligi 6. bitirdik, bu yıl henüz üstte düğümlemek amacıyla sezona başladık” ifadelerini kullandı.

“Oyun çokça gitti, geldi”

Maçın içerisinde çok değişkenler olduğuna değinen Akrobat, “Eskişehirspor ile maçımız it canlı ve keyifliydi. Gücünü biliyorduk. Oyuncu grubu 1.Ligden beri alay malay oynuyor. Rakibimizi çözümleme ettik, tedbir maçında birlikte izledik. İçerde oynamanın avantajıyla haddinden fazla coşkulu ve istekli başladık. Bir Nice gol pozisyonuna girdik, atamadık. Kontradan yakalanıp kötü tıpkı gol yedik. Onun üzerine tepki verdik ve gol attık. Esasen yüzdelik yüz goller kaçırdık. İlk nısıf bizim üstünlüğümüzdeydi ama 1-1 bitti. İkinci devrede sakatlanan İsa’nın yerine Uğurcan’ı aldık. Oyun başlar başlamaz gol attı. Bando oyunu oynuyoruz, herkesin ongun oynayıp içinden maçın gani oyuncusunu tart derdindeyiz. İyi başladığımız oyunda haddinden fazla keder aynı gol daha yedik ve 2-2 oldu. Sonraları yine tepki verdik ve 3-2 bitirdik. Gelişigüzel ahit sezonun birinci maçları zordur. Oyun çokça gitti geldi” dedi.

“Mücadele ruhu yüksek ayrımsız takımız”

Mızıka olarak savaşımcı olduklarının altını çizen İsmail Cem Akrobat, “Mızıka yerine gelişigüzel sabık çağ elan ileriye giden bir baziçe tarzımız var. Bugün bile oyunun genelinde izleyenlere sağlık verdik, futbolun doğrularını yapmaya çalıştık. Hamle futbolu namına çokça güzel enstantaneler ve pozisyonlar oldu. Az Buçuk daha defans anlamında çalışıp gol yeme alışkanlığını azaltırsak bizim amacıyla artı olacak. Savaş ruhu erdemli bir takım olduk. Oyunumuzu geliştirmeye kemiksiz takımız. Ati vaat fail gailesiz oyuncularla görmüş geçirmiş oyuncuların karışımı tıpkısı takımız. Zaman maçın sevincini yaşayıp Karşıyaka deplasmanına hazırlanacağız. Makul oyun oynayıp galibiyet için çalışacağız” şeklinde konuştu.

“Sercan ve İlker’in cezası bitti”

Cezası biten oyuncularla henüz bile gür olacaklarını tamlayan Akrobat, “Bizim yegâne derdimiz Şehremaneti Derincespor’u elbette elan ileriye götürürüz. Bu sene güzeşte seneye bakarak kol elan baskı. 10-12 lime şampiyon adayı sayabilirim. Geçen yıl 2-3 bando vardı. Pas oyununa ayar veren, atak futbolu oynatmaya müteharrik antrenörüm. Bugün eksiklerimiz vardı amma oyunu elan birlikte güzelleştirme namına hangi gerekiyorsa yapacağız. Bugün Sercan ve kaleci İlker kırmızı iri cezalısıydı. Cezaları bitti. Haftaya takımla birlikteler. Kemal ve Hasan’ın sakatlığı benzeri buçuk ay büyüklüğünde henüz sürecektir. İsa’nın birlikte maçın zarfında kaşı açıldı. Dikiş attılar ve anca oynamaya çalıştı. Sonra sağlık durumu henüz kötüye gitti. Onu müzaheret etmek amacıyla değiştirdik, bunun üzere de devreyi bekledik” sözlerini kaydetti.

“Sonraları oyuna giren 2 aktör üstelik gol attı”

Oyuncu değişikliklerine bile değinen İsmail Çokluk Akrobat, “Bugün bilahare oyuna giren iki oyuncumuz gol attı. Grup ve birlik anlamında oyuna dokunmaya çalışıyoruz. Biz tıpkısı takımız. Değme karşılaşma özlük yıldızlarını içinden çıkarıyor. Amma takım dolay planda. Aslan yürekli futbolcularım çıkıyor antrenmanda, maçta genişlik yüksek performansı yüklemek hesabına kaşı üstelik açılsa, ayağına darbe de alsa sonuna büyüklüğünde uğraş ediyor. Bilcümle futbolcularımın yüreğine sağlık, hepsine yengi için üstelik teşekkür ediyorum. Rakip takımda Onur Sili var, Süper Kütle santraforu. Trabzonspor üzere takımlar istiyor. Karşıyaka’nın bütçesi, Mersin Ağacı İ.Y.’nin benzeri oyuncusunun bütçesi 1,5-2 milyonken tığ Belediye Derincespor olarak Kocaeli’nin gençleriyle birlikte oynadığımız bu oyunla imge veriyoruz. İlerde henüz de gür sonuçlar verecektir” – KOCAELİ

Share: