1984 Muşspor, TFF 3. Lig’e namağlup devam ediyor

– 1984 Muşspor, TFF 3. Klasman’e namağlup devam ediyor

1984 Muşspor Beceri Direktörü Başkomutan Sabuncu:

“Heybetli olan bu başarıyı yakalamaktan çok bitmeme ettirebilmek”

MUŞ – Muş’un biricik profesyonel takımı olan 1984 Muşspor, 18 sene aradan bilahare TFF 3. Klasman’e yükselme başarısı göstermişti. Muş temsilcisi, savaş ettiği 3. Grup’ta ligin ilk 6 haftasını namağlup şekilde önder tamamladı.

Nevzat Kayaç başkanlığında ve Beceri Drektör Başkumandan Sabuncu yönetimindeki 1984 Muşspor, TFF 3. Lig’e mühür vuruyor. TFF 3. Grup 3. Grup’ta evvel 6 haftada 14 fakül alarak liderliğini sürdüren 1984 Muşspor, bu hafta Fatsa Belediyespor’u konuk edecek. Karşılaşma amacıyla hazırlıklarını sürdüren solgun-beyazlı ekip, mücadeleden 3 nokta almayı hedefliyor.

Ziraat Türkiye Kupası ikinci dolaşma karşılaşmasında bile Eskişehirspor’u 3-2’lik skorla mağlup fail 1984 Muşspor, üçüncü turda Samsunspor’la yüz yüze gelecek.

“Geriden gelip öne geçmemiz takımın ateş parçası tıpkısı karakteri olduğunu bize hissettirdi”

Takım çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan 1984 Muşspor Beceri Direktörü Serdar Sabuncu, bu hafta Tokat Erbaaspor’a karşı zorlu tıpkısı maç oynadıklarını ve geriye düştükleri müsabakadan galip ayrıldıklarını söyledi. Karşılaşmanın esasen itibaren sahaya ongun benzeri taktiksel baziçe yansıttıklarını tamlayan Sabuncu, “Özellikle ikinci yarıda yaptığımız hamleler genelde rakibin savunma aksiyonlarını nasıl açarız kısmındaydı. Angıç organizasyonlarıyla etken olmaya çalıştık. Golleri bulduğumuz dakikalardan bilahare de baziçe kontrolünü elimizde tuttuk. Kararlı ayrımsız baziçe oynadık. Geriden gelip öne geçmemizde takımın zihayat tıpkısı karakteri olduğunu bize hissettirdi. Sunturlu bir galibiyetle bu haftayı 3 puanla tamamladık” dedi.

“Burada aktif bire bir ev ortamı var”

1984 Muşspor’birlikte Pakt Başkanı Nevzat Kayaç’dan başlayan ve kendilerine sirayet eden bir aile bütünlüğü olduğunu vurgulayan Sabuncu, “Haddinden Fazla hamam bir aile burası. Muş sokaklarında dolaştığımızda, karşılaşma öncesinde, maç sonrasında sistem o hissiyatını, sevgisini bizlere hissettiriyor. Burada güçlü ayrımsız sülale ortamı var. Çocuklarla bile beceri ekibimle üstelik aynı dili konuşuyoruz, tıpkısı şeyleri hissediyoruz. Bunların dahi sonuca yansıması bizleri oldukça mutlu etti. Bu ligin galiba kriterleri var. Özellikle çöz düz galibiyetleri zer yukarıda kalabilme hesabına. Deplasmandan de fakül evet üstelik puanlarla görünmek filhakika bizi belli tıpkı noktada yukarıya akilane taşıyor. daha çok cesim olan bu başarıyı yakalamaktan haddinden fazla devam ettirebilmek. Bunu yapabilecek kalitede, kalibrede, ıra ve yeteneklere sahibiz. İnşallah devamı dirimsel” ifadelerini kullandı.

Taraftarların desteğine her devir ihtiyaç duyduklarını anlatan Sabuncu, “Onlar bu sahayı ısıtan, bizlere enerjilerini geçiren benzeri kadro. Takkadak tribünde değil, deplasman dönüşlerimizde, deplasmanda dahi onların bizi bekâr bırakmadığına şahit oluyoruz. Bizlere inansınlar, bu çocuklara inansınlar. İyi günde ve elem günde bile olursak bu hikayenin sonunu esasen onların inanmışlığı, bizim inanmışlığımız belirleyecek” şeklinde konuştu.

Share: