Son dakika malumat: Hazırlık maçını dostluk kazandı

Düzce Deneyimsizlik ve Spor Müdürlüğü’nün Çolpa Spor Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği kurumlar arası uçan top turnuvası öncesi matbuat mensuplarının kurduğu Düzce Matbuat ile Inanma Müdürlüğü’nde işyar polislerin kurduğu Düzce Itimat takımları arasında nefes kesen tedarik maçı oynandı.

Düzce Toyluk ve Spor Müdürlüğü Mektep Çocuğu Spor Haftası etkinlikleri dahilinde toy sporların gelişmesi ve teşvik edilmesi için kurumlar arası uçan top turnuvası düzenledi. Düzenlenen turnuvaya muhtelif kurumlardan 20 topluluk katıldı. 10 Ilk Teşrin 2022 tarihinde başlayacak maçlar öncesi Düzce’dahi görev işleyen matbuat mensuplarının kurduğu Düzce Basın takımı ile İl Güvenlik Müdürlüğü’nde işyar polislerin kurduğu Düzce Itimat takımı tedbir maçı yaptı.

Nefes kesen maçta Düzce Matbuat ile Düzce Itimat takımları sahadan 3-3 ayrılırken, turnuva öncesi hem rakip olacak takımlar birbirini tanıdı hem üstelik rastgele mızıka kişi içerisinde ülkü 6’lıyı çıkarmak amacıyla analiz yapma şansı yakaladı. – DÜZCE

Share: