9. haftayı galibiyetle mütemmim Bizim Kızlar: 3, UNİCA Düzce Uçan Top: 0

Türkiye Uçan Top Federasyonu Kadınlar 2. Ligi 10. Gruptaki mücadelesini başarıyla sürdüren Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Kadın Uçan Top Takımı 9. haftada karşılaştığı UNİCA Düzce Voleybol Takımını 3-0 yenmiş etti.

Bozüyük Yeni Merbut Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı İlçe Kaymakamı Adem Öztürk, Belediye Reisi Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Şehremaneti Başbuğ Yardımcısı ayrımsız zamanda pakt Başkanı Mürtefi Şahinoğlu, CHP İlçe Başkanı İhsan Esel, takıma destekleyici olan üretimlik yöneticileri, Bozüyük Belediyesi Eğitim Bilimi ve Spor Kulübü maharet ekibi ve voleybol sever Bozüyüklüler sargı ile izledi. Voleybol severler amacıyla Cumhuriyet İlkokulu’nun önünden saat 13: 00’ten itibaren mazi sınav sürüşleri yapılan tramvaylar ile ücretsiz ring seferleri düzenlendi. Başbuğ Bakkalcıoğlu karşılaşma öncesinde mızıka ile görüşerek takıma başarılar diledi. Okkalı bir izleyici desteği ile oynanan maçı “Bizim Kızlar” 1. seti 25-19, 2. seti 25-17 ve 3. seti bile 25-20’lik skorla 3-0 kazandı. Maçın set aralarında sundukları cimnastik gösterileri ile beğeniyle izlenen Bozüyük Belediyesi cimnastik branşı sporcuları de voleybolcu ablalarına destek oldular. Galibiyetle biten maçın böylecene Ilçebay Öztürk, Şehremini Bakkalcıoğlu ve Komutan Yardımcısı Şahinoğlu ile alay malay sahaya inerek “Bizim Kızlar”ı ve ustalık ekibi tebrik kartı etti, başarılarının devamını diledi.

Komutan Bakkalcıoğlu karşılaşma öncesinde ayrıca tramvaylara binerek pik gelen vatandaşlarla üstelik görüşerek arkadaşça etti, düşünüm alışverişinde bulundu. – BİLECİK

Share: