İvrindi’de doğalgazda sona geliniyor

İvrindi Şehremini Yusuf Cengiz ilçede natamam artan doğalgaz çalışmalarının gücük sürede tamamlanacağı müjdesini verdi

2019 yılında startı verilen ve yüzde 80 seviyesine vasıl doğalgaz altyapı çalışmalarında yarım yamalak artan Yüzde 20’lik hizip güdük süre içerisinde tamamlanarak halkın kullanımına sunulacak.

İvrindi kış mevsimine doğalgazla girecek

Yürütülen icraat ile gelişigüzel bu şita ilçenin topu doğalgaz konforuna ulaşacak diyen İvrindi Belediye Reisi Yusuf Cengiz ” İlçe merkezimizde 4/3’lük kısımdan çok vatandaşımız doğalgaz konforuna ehil. Gerİ kalan alanın tamamlanması, sakat olan bölgelerdeki hemşerilerimize doğalgaz ulaştırmak üzere güzeşte hafta itibari ile çalışmaların startını verdik. Bu yık başlanılan emek ile alay malay Okullar bölgesi kampüs alanına doğalgaz altyapısı sağladık. An fiktif ile 2 kadro ilçede çalışmaları sürdürüyor. Zübeyde Karı Caddesi özellikle tutmak için esas arterlerdeki eksikliği bağlamak önceliğimiz. Beyaz Perde yokuşu ve Şafak meydanına akla yatkın uzanan güzergahları tamamlayarak ilçe merkezimizde eğin yapının startını vereceğiz. Yarım Yamalak olan bölgelerimiz Gazievrenos ilköğretim okulu art bölgeleri ve ısıdam civarı özellikle tutmak üzere %20’lik noksan olan alanları yeryüzü kısa sürede tamamlayıp bu kışa amade ayla getireceğiz. Çalışmalarımızı Aksa Doğalgaz şirketi öncülüğünde sürdürüyoruz. Amacımız konforlu ısınmayı İlçemizin tamamına en gelişmemiş sürede duyurmak.

45-60 bölüm sürmesi hedefleniyor

Çalışmaların tamamlanması için sonuç düzlüğe girildiğini ifade eden Komutan Cengiz ” İlçemizin refahı, konforlu yaşamı üzere elimizden gayretin bildirme iyisini gösteriyoruz. İlçe merkezimizin tamamına doğalgazın ulaşması üzere çokça kısa süre kaldı. Aksa Doğalgaz Havza Müdürümüz ile yaptığımız istişareler neticesinde ilçemizde yürütülen çalışmaların maksimum 2 ay içerisinde tamamlanacağım müjdesini bizlere iletildi. Yani Ilk Teşrin ayı içerisinde İlçemizin tamamına doğalgaz altyapısı nail olacak. Vatandaşlarımız başvurusunu yapıp kışa doğalgaz konforu ile girecek.” – BALIKESİR

Share: