Ayvalık Belediyesi’nden Hikaye Yarışması

Ayvalık Belediyesi Çağdaş Dirim Türkel Minibaş Bilgisizlik ve Çocuk  Kütüphanesi’nin iki ayrı kategoride ikinci posta düzenlediği; Nejat Hürbaş Hikaye Yarışması’na son referans tarihi 15 Ilkgüz 2022.

6, 7 ve 8’inci sınıflar amacıyla “Bahir Vefakar Aynı Dosttur” 3,4 ve 5’inci sınıflar için ise “Çocukluğumuzun Evire Çevire Dünyası: Mahallemiz” konkur konusu adına belirlendi. Ayvalık Şehremini Ongun Olmuş, çocuklardan aheste tıpkı katılma beklediğini belirtti. Ergin, etraflı tıpkısı sahile eş olan, yaşamını deniz kıyısında geçiren insanların çöz içe yaşadığı bu iklimde çocukların anlatacakları ve yazacakları birçok hikayenin bulunduğunu söyledi.

OKULLAR ARACILIĞIYLA YAHUT BİREYSEL OLARAK KATILINABİLECEK

Öğrenciler yarışmaya okulları eliyle veya bireysel kendisine katılabilecek. İsteyenler ise şartnameyi, parlakemel.95@gmail.com adresinden temin edebilecek. Birinciye bin, ikinciye 750, üçüncüye 500, bir numara ve ikinci mansiyona 250 Türk lirasıödül verilecek olan yarışmanın seçici oturmuş Adnan Saracoğlu, Aytül Akal, Yiğitlik Müntehip, Fatih Erdoğan ve Gülten Dayıoğluisimlerinden oluştu.

Yazıların serencam gönderim tarihi 15 Eylül 2022, seçici kurul marifetiyle değerlendirilmesi ve sonuçların açıklanması 30 Eylül 2022 ve ihsan töreni 15 Teşrinievvel 2022’de düzenlenecek.

Share: