Şırnak’ta ‘Doğu ve Güneydoğu Rum Alan Topu Topluluk Şampiyonası’ sona erdi

ŞIRNAK’ta 20 ilden 100 topluluk ve 400 sporcunun katılımıyla planlı ‘Doğu ve Güneydoğu Küçük Asya Tenis Takım Şampiyonası’ bitiş maçlarıyla sona erdi.

Şırnak’ta Gençlik ve Spor Bakanlığı, Il, Uray, Şırnak Üniversitesi, Spor Göt Kuruluş Başkanlığı ve Türkiye Tenis Federasyonu işbirliği ile düzenlenen ‘Doğu ve Güneydoğu Küçük Asya Tenis Topluluk Şampiyonası’nın bitiş maçları oynandı. Şırnak Üniversitesi yerleşkesinde bulunan 2’si bağlı 4’ü küşade tenis kortlarında 22 Ağustos’ta başlayan şampiyonaya 20 ilden 63 eş 37 karı takımı olmak için toplanmış 100 takım ve 400 sporcu katıldı. Yapılan bitiş maçlarında kızlarda Erzurum Tenis İhtisas Kulübü bir numara, Dicle Tenis Spor Kulübü ikinci olurken, erkeklerde 76 Iğdır Belediyespor Kulübü birinci, Van Atik Spor Kulübü ikinci oldu. Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdullah Derece, katılımcılara teşekkürname ederek, “Şırnak’ta tenis genişlik öne çıkma şehirlerden birisi. Bunla ilgilendiren seçme tür düzlük çalışmasını yapıyoruz. Sporcuları tebrik kartı ediyorum. Dereceye giren, giremeyen herkesi kutluyorum. Garaz burada herkesin spora katılım etmesi, sporda kalması” dedi.

Şampiyonaya katılan ve muvaffakiyet elde fail sporcular birlikte Şırnak’ta olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Share: