Eskişehirspor eskimemiş sezonda bile zihayat futbolcular ile uğraş edecek

Pakt kendisine iyice tıpkı yassı yakaladıklarını ifade eden Eskişehirspor Maharet Direktörü Cüneyt Biçer, “Sene içerisinde herkesin hedeflediği aynı bekçi var, ancak önceliğimiz bu grubu ayrımsız arada oynatıp yaptıkları işten afiyet almalarını sağlamaktır” şeklinde konuştu.

Yaklaşık tıpkısı kamer ilk göreve başlayan Eskişehirspor Teknik Direktörü Cüneyt Biçer; futbolcular, teknik takım ve diğer pakt çalışanlarının iyicene aynı müstevi yakaladıklarını ifade etti. 20 Temmuz tarihinden itibaren periyodik kendisine gelişme harcama ettiklerini belirten Biçer, ekibin canlı olmasına karşın bire bir o büyüklüğünde görmüş geçirmiş olduğunu dile getirdi. Camianın akıbet 2-3 yıldır donuk benzeri durumda olduğunu aktaran Biçer, sporcular adına sevinçli tıpkısı takım ortaya çıkarmaya çalıştıklarını aktardı. Sene içerisinde Eskişehirspor üzere herkesin hedeflediği bire bir bekçi olduğunu ileten Biçer, “Önceliğimiz bu grubu aynı arada oynayabilmek ve yaptıkları işten esenlik almalarını hatırlamak” dedi.

“Baskı aynı loda fakat bunu kolaylaştırmak bizim elimizde”

Eskişehirspor taraftarının hem sekilik kendisine hem bile ülkenin önceki mevrut kulüplerinden biri olduğundan bahseden antrenör Cüneyt Biçer, “Ümit ediyorum ki sırtımıza o gücü alıp yolumuza bitmeme edeceğiz. TFF 3. Takım, genel yerine mücadelesi çokça faziletkâr ayrımsız kütle kendisine görülüyor. Deplasman şartları zordur. Fakat çöz sahamızda oynayacağımız maçlar itibarı ile üçüncü ligde bir nice takımın göremeyeceği tıpkı stadyuma ve ambiyansa sahibiz. Bu şartlara ayak uydurarak cereyan etmeliyiz. Baskı bire bir loda fakat bunu kolaylaştırmak bizim elimizde” şeklinde konuştu.

“Yeni ayrımsız heyecan getirecektir”

Türkiye Ayak Topu Federasyonu marifetiyle denenecek bakir play-off sistemi üzerine düşünlerini ifade fail Beceri Yönetmen Biçer, bahis ile ilgili adına sözlerine şöyle devam etti:

“Sistemin ligi heyecanlandıracak bölümleri var kabilinden görünüyor. Fakat cura aksaklıklar da çıkabilir diye niteleyerek düşünüyorum. Temsil, bir takım final maçına ikinci olan mızıka dikme katıldığında gayrı gelen takımlar; cezalı olan oyuncusunu oynatabilecek mi oynatamayacak mı vb. onlara bakmak lazım. Bu konuda birkaç başkalık yapılabilir. Ihtimal bile olmayacaktır bilmiyorum fakat hepimize kullanılmamış tıpkı çalkantı getirecektir.” – ESKİŞEHİR

Share: